RT-praktijk Miranda Heemskerk biedt de training ‘Ik Leer Leren’ aan.
De training is bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 ter voorbereiding op de middelbare school en leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs waarbij het leren nog niet vanzelf gaat of die op een of andere manier vastlopen.
Tijdens deze training ontdekken leerlingen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. Ze krijgen inzicht in hun leerproblemen en leren verschillende leerstrategieën in te zetten. De training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren om zo een stap verder te zetten in hun leerproces. Oftewel leerlingen leren hoe te leren. Want leren is complex. Misschien is de training  ‘Ik leer leren‘ wel iets voor jou! 

Wat kun je verwachten in de training ‘Ik leer leren’:
Plannen en organiseren van je huiswerk
Op een handige manier informatie te onthouden en reproduceren
Hoe je je gemakkelijker kunt concentreren
Hoe je kunt leren en inzicht krijgen in waarom het tot dusver niet lukte om te leren
Manieren om faalangst te overwinnen
Heel, heel veel tips, trucs, oefeningen en onderzoeken 
De groepstraining ‘Ik leer leren’ wordt gegeven in groepjes van 3 tot 6 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 200,00 per persoon. Dit is inclusief het werkboek (€32,50)
Een individuele training is natuurlijk ook mogelijk en bestaat uit 5 bijeenkomsten van een uur. De individuele training kost € 275,50 inclusief het werkboek (€32,50). Individuele training start op ieder gewenst moment.

Certificering
RT-praktijk Miranda Heemskerk is gecertificeerd ‘Ik leer leren’ trainer, voor meer informatie over de training Ik leer leren zie www.ikleerleren.nl

Vul het onderstaand formulier in voor de ‘ik leer leren’ training!
Wilt u meer weten over de “Ik leer leren” training of wilt u uw kind opgeven? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact op.