Reken- en spellingbootcamp

 

 

 

 

Bootcamps, bewegen en leren tegelijk

Houdt uw kind van bewegen? Wil uw kind nog sneller kunnen rekenen of beter leren spellen? Dan zijn deze BOOTCAMPS echt wat voor uw kind!

De Reken- of spellingbootcamp zijn leuke workshops. Plezier staat voorop tijdens de bootcamp. De kinderen zijn actief bezig en hebben niet in de gaten hoe hard ze aan het werk zijn. Maar aan het einde van zo’n sessie hebben ze een flinke stap gemaakt. De Bootcamp geeft je kind het plezier terug in rekenen en/of spellen.

Een bootcamp wordt bij RT-praktijk Miranda Heemskerk in een klein groepje gegeven (4 – 6 kinderen) of individueel en is voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8. In twee sessies van 2 uur (op twee verschillende dagen) gaan we spelenderwijs aan de slag. Met spelletjes, kleur en beweging wekken we de saaie stof tot leven. Alle zintuigen worden betrokken en beide hersenhelften worden geactiveerd.

Een Rekenbootcamp is gericht op het automatiseren van sommen t/m 20 of het automatiseren van de tafels. Waarom? Automatiseren is de basis voor een goede rekenontwikkeling. Niet komen tot automatisering is de basis voor ernstige rekenproblemen.

Een Spellingbootcamp is gericht op het leren van letters, klanken, het schrijven van klankzuivere woorden en de spellingcategorieën die in het basisonderwijs aanbod komen. Zwakke spellingvaardigheden hebben invloed op het herkennen van woorden en dus het lezen met als gevolg dat er minder gelezen wordt en er een verarming ontstaat op het gebied van woordenschat.

Wat kun je verwachten?
Veel beweging en een beeldende uitleg.
Meer zelfvertrouwen en plezier in rekenen of spelling.
Instructie die aansluit bij jouw leerstijl
Een intensieve training van 2 x 2 uur

Een bootcamp is inclusief:
Drinken en wat lekkers
De benodigde werkmaterialen
Tips om thuis verder mee te oefenen
Certificaat (alleen bij 2×2 uur rekenbootcamp)

Investering in je kind: 
1 x 2 uur : € 39,-
2 x 2 uur : € 75,-
Individuele begeleiding 4 x 1 uur.  € 150,-

Individueel Rekenbootcamp
Een bootcamp is ook individueel mogelijk. Heb je hier interesse in voor je kind? Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in.  Een individueel Rekenbootcamp is speciaal afgestemd op de behoefte van jouw kind.

RekenBoost in de klas.
Wil je met de hele klas op een leuke manier de tafels leren dan is er RekenBoost in de klas. Met de hele klas op het schoolplein of in de gymzaal drie verschillende tafels leren. Hoe leuk is dat?! €250,- per dagdeel

Interesse:
Op dit moment staan er nog geen rekenbootcamp op de agenda. Als u interesse heeft kunt u het contactformulier invullen.  Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Certificering
RT-praktijk Miranda Heemskerk is gecertificeerd Reken- en spellingbootcamp trainer, voor meer informatie over het rekenbootcamp zie www.rekenbootcamp.nl

Schrijf je in op de Bootcamp via onderstaand formulier!
Hierboven kunt u de geplande bootcamps vinden. Natuurlijk kunt u ook contact met mij opnemen als u wensen voor een andere datum heeft.


    Plus- en min Bootcamp: Automatiseren van het hoofdrekenen tot 20 (geschikt voor kinderen vanaf groep 4 t/m 8)
    Tafel Bootcamp: Automatiseren van de tafels t/m 10 (geschikt voor kinderen vanaf groep 5 t/m 8)
    Spellingbootcamp (geschikt vanaf groep 4)
    Rekenboost arrangement-individueel
    Rekenboost in de klas